26 nov. 2013

Nu är himmelen än finare.

Meja finns inte mer här.
Den finaste lilla flicka har dragit sitt sista andetag, lämnat sina föräldrar och bror för att dra vidare.

Hon har lärt oss sâ mycket, hann min syster säga i telefonen innan lillebror kom för att söka sig till hennes armar.

Allt man kan säga är givetvis för lite och allt känns om inte fel sâ högst - .
Hänvisar âter till viktigheterna nedan. Alltid lika viktiga.

Och till allt det andra. Att vi tar hand om oss själva och varandra. Och uppskattar livet när det inte ber oss om annat.

Alla mina tankar finns i norr.
7 commentaires:

 1. Har följt din blogg länge, men inte kommenterat. Det här berör mig djupt och väcker känslor som finns kvar där inom mig...

  Vi har själva mist en liten kille i sjukdom, han blev knappt 2 år. Vårt äldre barn var då 5år och det var han som fick oss att orka. Att vilja fortsätta och att ta oss framåt för att överleva. Det tar tid att bearbeta det man gått igenom. Sorgen försvinner aldrig, men man lär sig leva med den...

  Varmaste kramarna till din syster med familj och till er anhöriga

  RépondreSupprimer
 2. Jag blev så ledsen när jag läste det här. Mina allra varmaste tankar till er alla.

  RépondreSupprimer
 3. och egentligen finns det inga ord. det bara känns så förskräckligt i magen, och eftersom att det inte är bevisat att det inte skulle hjälpa så sänder jag massor av goda energier och tankar till er, och familjen i norr. det borde inte behöva vara såhär. det borde det verkligen inte.

  RépondreSupprimer
 4. Åh kära ni. Jag har tänkt ett tag på vad jag ska skriva sedan jag läste det här igår hos dig, och orden sitter liksom fast som en klibbig klump i bröstet. Inget kan ju lindra men jag vill att ni ska veta att de varmaste tankar skickas åt ert håll och jag vet att detta är bland det svåraste en människa kan utsättas för.
  Jag har anmält mig som benmärgsdonator och uppmanar folk i min omgivning att göra det samma.
  Hoppas ni har många varma kramar runt om er och att ni kan ta emot all stöttning och hjälp som finns att tillgå. Glöm inte att äta och att andas djupt.

  RépondreSupprimer
 5. Alla ni fina - stort tack för era kommentarer, de är samtliga vidarebefordrade till de närmaste och alla ord gör gott.
  Dubbelörn - vad rörd jag blir. Ni har mao gâtt igenom ganska exakt samma situation, med väldigt lika âldrar pâ barnen. All medkänsla till er ocksâ i efterhand. Värre pärs finns nog inte att ta sig igenom här pâ jorden (vilket jag vet att flera andra bland er varit helt nära ocksâ). Välkommen hit och jag blir glad över att fâ "vittnesmâl om din passage"!
  Välkommen ocksâ Fröken Blund.
  Kristin: Finns det nâgot bättre att höra? Om detta sâ kan leda till ytterligare nâgra donatorer sâ har det âtminstone ocksâ redan givit nâgot och inte bara tagit.

  Ja ni, vänner. Allt gott till er alla.

  RépondreSupprimer