7 avr. 2015

Igenkännelse

Bästa Annannan,

Läser ditt inlägg och ler. Du kunde varit jag. Att ägna dagen ât att aktivt inte irritera sig. (Skriver in raden i mitt inre anteckningsblock för minnesvärda meningar).
Och tänker: Vi borde slå oss i lag, boka en weekend resa till Rom, mötas upp och dricka fem eller varför inte tio, femton glas vin tillsammans och lämna resten ât sitt öde*.

Med bästa hälsningar,

din medbloggerska som sliter sitt hâr och är sâ trött, trött, trött pâ att irritera mig pâ slikt**


*i alla fall under just en helg.

**och börjar tänka att det enda som just nu vore det rätta vore att mötas upp med något trevligt sällskap, i Rom eller annorstädes, och hinka glas efter glas efter glas, ja vem vet, kanske till och med gâ och dansa.


***betydligt enklare vore istället att lära sig det lilla mantrat nedom bland inläggen, men â andra sidan: om man slutar argue: VEM GÖR DÂ JOBBET?

3 commentaires:

  1. Jag är med på det förslaget på en gång! Rom är ju alltid Rom, men kanske sannolikheten att det blir av är större om vi är mer pragmatiska. Jag tror att det blir regelbundna Bryssel-resor för mig under de närmsta åren - kan det vara något vi kan utgå från? (Kommer du till Bryssel som möter Jorun säkert också upp! Vi hade väldigt trevligt och åt väldigt gott för två månader sedan!)

    RépondreSupprimer
  2. Ja ja ja! Bryssel är pragmatikens högborg, låt oss ses och vara o-irriterade så länge vi orkar.

    RépondreSupprimer
  3. Tänk sâ trevligt det skulle vara. Vi fâr väl se vad som kan gâ att ordnas!

    RépondreSupprimer