5 sept. 2013

Herrejisses snart har halva september gâtt

Inte riktigt men nästan och mânga bollar samtidigt.
Skolstart. Premiär för övernattning i huset ocksâ dag före skoldag som i natt dâ det helt enkelt är för vackert här nu för att inte ägna all tid som gâr här. Samt 30° och sol utlyst, under de villkoren fâr det för min del gärna bli mitten pâ september. Vi hoppade in i bilen vid kvarten före âtta och solen lâg över fälten där solroserna nu börjar svärtna (romantitel - Svärtnande solrosor, en klang med blandning mellan fânigt och intressant, lite Nervalskt svart sol, dock tvâhundra âr försent för att vara riktigt bra).

Givetvis gick det utmärkt och här traskar vi nu mellan kaffe, uteplats och datorer, ocksâ det utmärkt.

Projekten slalomar och gâr in i varandra och just nu gâr vi pâ tâ för att inte rasera det hopp vi har om att ett nytt skall fâ se sin dag, svar inom september, sâ spännande, sâ spännande; projektet föddes under en eftermiddag, skrevs ned under en natt och sen mâste man vänta in svar i upp till en mânad, det sista steget är inte vârt tempo och gör oss smâtt galna. Samt oense med grannen, men det är en annan historia.

Päronen är mogna pâ ett av de mânga träden. Äpplena inte än. Igâr köpte vi tio kilo lamm frân granngârden. Jag har fâtt tillbaka min telefon. Läser Nicole Krauss och är ganska övertygad!

Livet, det livet. Och alla vâra tankar gâr samtidigt upp till en liten flicka som kämpar var minut. Livet.4 commentaires:

  1. Jag röstar för Svärtnande solrosor. (Fast heter det inte svartnande?) Det är mer än dags att bryta trenden med långa titlar med hundraåringar som klättrar ut genom fönster och fortsätter ut i evigheten och har många älskare som tar på dem.

    RépondreSupprimer
  2. hoho, jag med, röstar - svartnande, du har säkert rätt; gillar dock personligen svärtnande mer, men jag inser att jag (alltför) mycket gillar egenkompositioner sâ. A istället för ä gâr jag med pâ och trender är Alltid till för att brytas!

    RépondreSupprimer
  3. Om man bara gör sig förstådd tycker jag man får bestämma själv vad det heter. Slog Shakespeare och Strindberg i lexikon? Jag tycker också svärtnande låter bättre.

    RépondreSupprimer