1 juil. 2014

Tid!

sâ lite av den just nu obrukad.

Här liten glimt av skörd frân den brukade vârtiden:


Vi trodde nog aldrig de skulle dyka upp, de där ängsblommorna vi satte för att hâlla gräset sällskap, men det gjorde de!

 Längst fram i bild: solrosor, dagen idag utslagna.


 Liten blir stor eller i vart fall större.


Dörrfoto frân min solitära Paris-séjour. Dessa dörrar och mitt hjärta...Pâminnelse om varför, delvis, vi drog. Litet hus, fint renoverat, med loft och allt!
9 kvadratmeter! Finns det hjärterum sâ finns det... stjärterum (och det allena).

Hej!

3 commentaires:

 1. Åh, så vacker ängsblom, påminner just mig om Öland. Och tänk att ni bodde p 9 kvm det hade jag aldrig trott. Sicken lycka att komma iväg då. Jag tyckte alltid dina bilder fr stan såg fina ut också. Så - nu då - välkommen hem.

  RépondreSupprimer
 2. haha - âh, nej! VI bodde inte pâ 9 kvm - men detta var en av de bostadsannonser jag som alltid inte kan lâta bli att titta pâ när jag promenade runt - och pâmindes om hur den parisiska situationen i mycket ser ut. Älskar formuleringen: "Litet hus, fint renoverat, med loft, kökshörna etc etc". Det hela gällandes ett gârdsskjul pâ 9 kvm. Och priset. Osv.

  RépondreSupprimer
 3. Försökte föreställa mig hur d skulle gå till. Alltså jag skulle klara d. Men m Man och Barn. Nåja, saker blir roligare när man missförstår.

  Kul resa tillönskas dig!

  RépondreSupprimer