7 sept. 2014

Det här med tid

Fördelen med att gâ upp sju ocksâ en söndag är att man klockan 09.15 hunnit:
- läsa
- färdigställa beställningar och svarat pâ mail
- promenerat till Sorbonne platsen
- där intagit tvâ dubbla espresso bland duvorna, under lindarna, med samma servitörer serverandes som dâ
- färdigställt strategi inför de kommande veckornas jobb och flyttförsäljning som ännu bara pâbörjats
- diskuterat kring likheten mellan Prousts och Bolanos öden, sâväl vad gäller hälsa, som kreativitet och initial otur med bokförläggare som i sista sekund vändes till tur tack vare en eller tvâ enskilda personer som gjorde det möjligt för oss övriga att ta del av deras verk (*uppsatsskrivande: varsâgoda för lysande ämne att ta itu med).
- promenerat tillbaka
- betalt hotelrum och gjort sig klar att âka

Ja, ocksâ varit härinne dâ.


Godmorgon!

5 commentaires:

 1. Hej! Har följt dig ett tag från och till men inte förstått vad du jobbar med... Var inne på hemsidan och tycker du borde starta ett pinterestkonto med länk till er hemsida. Då kan du samla bilder på alla olika produkter och så hittar kunden direkt till er...

  RépondreSupprimer
 2. Tack för tanken och kommentar, Bella - och välkommen hit.
  Vet du - vi HAR ett pinterestkonto länkat till hemsidan (http://www.pinterest.com/scandinaviadesi/). Det kan vara att loggan pinterest hoppat bort just nu dâ vi hâller pâ och gör om en hel del dessa dagar.

  RépondreSupprimer
 3. Jag tittar längtansfullt på flyttrean... Framför allt kjolen Mare och klänningen Marras, fast jag misstänker att en skandinavisk L är ohjälpligt för stort för mig.

  Hur som helst, jag hittar ingen översikt över marimekkos storlekar någonstans. Jag lyckades googla fram en som ger måtten för nummerstorlekarna (38-40-42, men inget för bokstavsstorlekarna (S-M-L).

  Hjälp, snälla!

  RépondreSupprimer
 4. Jamen sâ gärna: För att förenkla: XS-34, S-36, M-38, L-40, XL-42 och Marimekko är snarare stora storlekar än små (skandinaviska, som du mkt riktigt skriver). De har de senaste säsongerna dock blivit mycket mer normala - för ngt âr sen var det JÄTTEstora, det är det inte längre (men en L är nog, ja, ohjälpligt för stort för dig - apropå Marras). Minns jag rätt rök Mare tyvärr alldeles nyligen (där jag tror vi hade en XS). Lova mig nu att hojta till också om du någonsin ser ngt som EJ är flyttrea - dâ längtansfulla bloggvänner alltid har specialpris pâ samtliga kategorier hos Scandinavia Design :-).

  RépondreSupprimer
 5. PS - förresten kommer din kommentar nästan komiskt lämpligt: Jag har ägnat större delen av dagen ât att sätta ned samtlig redan-rea till -50% vad gäller kläder! http://www.scandinavia-design.fr/marimekko-clothes-for-sale_en.html

  RépondreSupprimer