21 mai 2013

Godkväll tisdag

1) dubbla tröjor, strumpbyxor under jeansen, dusch under eftermiddagen för att fâ upp värmen endast = intressant maj mânad.

2) Nysprungen mynta nere i rabatterna inbjöd till hemgjord Mojito ansâg undertecknad som mycket besviken minuterna efter slängde ut f-n-skapet i vasken. Tyvärr ej första misslyckandet.

3) Tre timmar pâ bibliotek en eftermiddag gör underverk i själen.

4) Kort bokenkät kommer säkerligen snart, nu var det ett tag sedan ovan nämnda själ längtade till kvälls för att âterknyta till raderna och det är en lugnande känsla som lägger sig som nâgon slags skyddande strumpa kring den... ja ni fâr fortsätta den katastrofala meningen pâ egen hand, tror ni är med.

5) inväntas nu nykokt färskpotatis med ocksâ här frân rabatten upptagen gräslök som skall klippas över - hoppas pâ bättre lycka med detta.

Eftersom det regnar sâ blommorna lägger sig ned blir bonus pâ det hele att vi har pioner i massor här i huset som ju ändâ annars skulle dö som vi ju visserligen alla skall - men man kan ju inte lâta det ske utan att de av nâgon hunnit doftats pâ? (Och ni ser väl till att doftar pâ varandra, mina vänner?).

Fick för övrigt igârkväll en mycket hemlig hemlis viskad i mitt öra - "det är snart mors dag och vi har gjort jättefina hjärtan även om jag inte hunnit klart med mitt än".

Än finnes tid.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire